Nederland uit de EU?

Bekijk: interview Nigel Farage 'Sceptisch Europarlementariër' zijn waarschuwing voor de ondemocratische & bureaucratische machtselite EU.

 

Bron: Rijnmond.nl

Onze Rotterdamse haven wordt weg geconcureert door EU belastingbesluit.

Bron: Elsevier

Ontnuchterend: EU trekt zich niks aan van alle referenda die plaats hebben gevonden.

Bron: AD

EU-president Tusk, Europesecommissie, Duitsland & Frankrijk negeren onze democratische recht 'Associatieverdag Oekraïne gaat gewoon door!'

Bron: RTL Nieuws

Referendum: Ook als heel Nederland had gestemd was de uitslag 'NEE' geweest.

Volksraadpleging:

Nexit! Nederland uit de EU...

 

 

Beste medeburgers,

 

Lees de artikelen die op feiten zijn gebaseerd eens 1 vóór 1 op uw gemak door en vraag uzelf af of het beleid wat wij in Nederland en de EU voeren, wel legaal is?

 

Volgens de Nederlandse Grondwet is er een kiesrecht die onze regering vormt. In de Nederlandse Grondwet is op genomen dat er elke 4 jaar verkiezingen plaatsvinden om onze regering te kunnen vormen die bestaat uit Staten-Generaal tweede & eerste Kamerleden die Nederland vertegenwoordigt waaronder de overheid. Opmerkelijk is dat in onze grondwet geen machtsvorm of regeringsvorm wordt toebedeeld aan de EU? De EU is zonder enige vorm van onze democratische kiesrecht die is opgenomen in onze grondwet artikel 4 aan de macht gekomen, met als gevolg dat Nederland steeds minder zeggenschap heeft over zijn eigen land. Zoals immigratiebeleid en onze landsgrenzen, ook wordt onze belastinggeld opgeëist door de EU om de extreme hoge salarissen die de 40.000 EU-ambtenaren, leden & commissarissen zichzelf toe eigenen en hun politieke droomprojecten te financieren. Volgens onze grondwet heeft het Nederlandse volk een kiesrecht, die volledig genegeerd wordt door een illegale staatsgreep door de EU. Zelfs onze democratie wordt ondermijnd door de EU, aangezien de EU elke referendum negeert die door de Europese burgers wordt gehouden. In 2005 was er in Frankrijk en Nederland een referendum over de Europese Grondwet geweest, in beide landen hadden de burgers 'Nee' gestemd. De EU heeft vervolgens het verdrag van Lissabon getekend in 2007, wat bijna exact hetzelfde is als de Europese grondwet! Ook is het associatieverdrag met de Oekraïne volgens EU Commissie President Juncker al op 11 april inwerking gegaan en wordt de democratie van de Nederlandse burgers wederom door de EU ontnomen. De EU benoemt zelf Presidenten die "De leider van Europa" mogen zijn, zonder geenenkele verkiezingen bij de burgers te houden? De Nederlandse burgers hebben volgens de Nederlandse Grondwet het recht op verkiezingen of de EU wel erkent wordt tot een regeringsvorm en wij onze belastinggeld willen afstaan om de kosten van de EU te dragen. De bangmakerij van de politici 'waarvan hun belangen en carrière afhangen van de EU', hebben standaard hetzelfde verhaal; Nederland uit de EU zal slecht zijn voor de economie.

* Zwitserland is geen EU lid en heeft een betere economie en handelsverdragen.

* Nederland was voor de EU al jaren een handelsnatie met de grootste handelshaven ter wereld en werkte de Nederlandse burgers tot hun 65e jaar.

* De EU immigratiebeleid, ontwikkelingshulp, salarissen, subsidies, wanbeleid en oorlogsvoering in Midden-Oosten, kost de Nederlandse burgers tientallen miljarden euro's per jaar.

* Ook zonder een EU regering is het gewoon mogelijk & belangrijk om goede samenwerkingen aan te gaan en handelsverdragen te sluiten!

 

N.D.B.O. roept de burgers op om zich aan te melden, zodat wij als collectief alsnog een referendum eisen, 'die geheel in strijd met onze Nederlandse Grondwet' ons ontnomen is door de Nederlandse Staat tijdens de invoering van de EU. N.D.B.O. zal zich ook vestigen in andere Europese landen om samen met de burgers, ook Europees een collectief te vormen tegen de EU.

 

Bron: RTL NIeuws

Staatsschuld loopt op van 250 tot 466 miljard, in 9 jaar dankzij de kredietcrisis & Europese schuldencrisis.

Bron: Canvas

Bekijk! Schokkende tv-docu. 40.000 EU ambtenaren € 4.800,-, parlementsleden € 14.000,- en commisarissen € 28.00 per maand belastingvrij incl. pensioensregeling!

Bron: RTL Nieuws

EU gaat gewoon door met Oekraïneverdrag, ondanks Nederlands 'Nee'!

Bron: FD.NL

DNB rekening ECB kost Nederland miljarden.

Bron: AD

Rapport: Nederland uit de EU levert miljarden op!

Bron: Telegraaf

Veel Nederlanders willen ook een EU-referendum.

Bron: Opiniestukken.nl

Het verdrag van Lissabon holt democratie uit & heeft de 'NEE' referendum in 2005 (NL) vervangen.

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016