Collectieve Aangifte Staat der Nederlanden

Lopende Nationale Collectieve

Aangiftes Gevestigde Politieke Partijen...

 

 

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! (Sluitingsdatum 30 maart 2017)

 

Beste Medeburgers,

 

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen de Belastingdienst, Zorginstituut Nederland en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA, SP, CU & DENK! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

(PS. Artikelnummers worden aangevuld bij indiening v/d aangifte)

 

 

 

 

 

* De Nationale Bond voor Overheidszaken is tevens een AANKLACHT INCL. SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De Belastingdienst, Zorginstituut Nederland en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA, SP, CU & DENK! (Speciaal tijdens de verkiezingscampagnes!)

 

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij "met een kleine bijdrage" op uw steun... Vanaf SLECHTS € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te hoog!

WORD LID (Klik hier) of vul het gratis het AANMELDFORMULIER VOOR AANGIFTE in!

MAN
VROUW
 
 
 
 
 
 
 
 
JA
NEE
 

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016