Nationale Collectieve Aangifte & Aanklacht

Lopende Nationale Collectieve

Aangiftes & Aanklachten...

 

 

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS! (Sluitingsdatum 2 januari 2017)

 

Beste Medeburgers,

 

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media), Zorginstituut Nederland en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA, SP, CU & DENK! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

 

 

 

 

* De Democratische Bond voor Overheidszaken is tevens een AANKLACHT INCL. SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media) en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK! (Speciaal tijdens de verkiezingscampagnes!)

 

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij "met een kleine bijdrage" op uw steun... VOOR MAAR € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te hoog!

WORD LID (Klik hier) of vul het gratis het AANMELDFORMULIER VOOR AANGIFTE in!

MAN
VROUW
 
 
 
 
 
 
 
 
JA
NEE
 

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016