Collective aangifte Cordon Sanitaire

Lopende Nationale Collectieve

Aangifte tegen Cordon Sanitaire...

 

 

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS!

 

Beste Medeburgers,

 

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht in te dienen tijdens de tegen H. Spekman/L. Asscher (PVDA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D'66), J. Klaver (GroenLinks), E. Roemer en S. Buma (CDA)! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid en illegale kartelvorming van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

(PS. Artikelnummers worden aangevuld bij indiening v/d aangifte)

 

 

 

 

 

* De Nationale Bond voor Overheidszaken is tevens een AANKLACHT INCL. SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De politieke partijen PvdA, VVD, D66, GroenLinks, SP en CDA!

 

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij "met een kleine bijdrage" op uw steun... Vanaf SLECHTS € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te hoog!

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016