Goedkopere & betere (ouderen)zorg?

Bron: Zorgkrant

Mensen met intensieve zorg vallen tussen wal & schip.

Bron: Zorgwijzer

Gratis zorg- en tandartsverzekering voor vluchtelingen.

Bron: Braw.nl

Bejaarde man maakte dagelijks 'schokkende' foto's van zijn eten in verzorgingtehuis, waarna hij moest vertrekken!

Bron: Volkskrant

Bezuinigen op zorg ouderen mensonterend!

Bron: Nu.nl

Zorg, werkgelegenheid, onderwijs & armoede belangrijkste maatschappelijk probleem in NL.

Volksraadpleging:

Goedkopere & betere (ouderen)zorg...

 

Beste medeburgers,

 

Lees de artikelen die op feiten zijn gebaseerd eens 1 vóór 1 op uw gemak door en vraag uzelf af of het beleid wat wij in Nederland en de EU voeren, onze burgers onnodig en zonder enige toestemming van zijn belastingbetalende burgers onterecht hoge zorgpremies oplegt en onze ouderen schandalig verwaarlozen?

 

Bij het vernemen van de verwaarlozing van onze ouderen, betreurt ons oprecht hoe de overheid onze ouderen behandeld. De ouderen die ons mooie landje na de 2e wereldoorlog hebben opgebouwd en wel 50 jaar hard gewerkt hebben om aan een sociaal stelsel te bouwen in Nederland "Waar Nederland tegenwoordig de vruchten van plukt!", worden volledig verwaarloosd door de huidige wanbeleid van de overheid.

 

De overheid heeft schijnbaar deze ouderen afgeschreven van de maatschappij aangezien de ouderen "Na 50 jaar hard werken!" helaas geen bijdrage meer kunnen leveren aan de overheid en de ouderen een onterecht behandeling krijgen als onkostenpost.

 

Dezelfde ouderen die notabene 50 jaar lang hard hebben gewerkt en altijd netjes hun belastingen, pensioenpremies, zorgpremies en overige lasten hebben betaald, als bijdrage aan het sociale stelsel & welvaart van Nederland.

Onder de valse beloftes van de overheid zal er goede en goedkope zorg zijn, wanneer zij dit op oudere leeftijd nodig zouden hebben...

Waardoor onze ouderen ruim 50 jaar lang trouw mee hebben betaald aan de sociale stelsel en welvaart van Nederland.

 

Deze behandeling van de overheid staat ons allemaal te wachten, zolang wij dit als burgers blijven accepteren...

 

Anno 2016 wordt overal op bezuinigd m.b.t. (ouderen)zorg zoals op de thuiszorg, mantelzorg, medicijnenvergoeding, hoge zorgpremies met eigen risico, hoge tandartskosten. De kosten zijn voor een hoop burgers niet meer te betalen en lopen hiermee ook een gezondheidsrisico op door het wanbeleid van de overheid.

 

Maar asielzoekers die geen enkele bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse sociale stelsel & welvaart krijgen de (tand)zorg geheel gratis op kosten van de ouderen en alle Nederlandse burgers?

 

Onze zorgpremies zijn sinds de invoering van de EU en het gevoerde wanbeleid van de overheid bijna "10 X DUURDER GEWORDEN!"

 

N.D.B.O. zal een volksraadpleging houden m.b.t. goedkopere & betere (ouderen)zorg, zodat wij als collectief de overheid kunnen corrigeren & aansturen. De overheid zal zijn verantwoordelijkheid moet nemen om zijn burgers goedkopere & betere zorg aan te bieden en zijn burgers "Wegens artikel 1 v/d grondwet." niet mag discrimineren met het verlenen van gratis zorg voor asielzoekers, dus meld u snel aan!

Bron: Telegraaf

Gemeenten houden "Na flinke bezuinigingen in de zorg" geld over!

Bron: NOS

Ouderenorganisatie waarschuwt! Ouderen dreigen massaal dakloos te worden door tekort aan seniorenwoningen.

Bron: Telegraaf

Oudere kosten alleen maar geld, terwijl zij wel ruim 50 jaar hard gewerkt hebben!

Bron: De Correspodent

Hoe onze thuiszorg een miljardenmarkt werd, nu in elkaar klapt en duizenden zonder zorg & baan zitten!

Bron: Ouderenjournaal.nl

Petitie tegen bezuinigingen 500 miljoen langdurige zorg in 2017.

* Petitie geldig tot 11 juli 2016!

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016