Nationale Collectieve Aangifte & Aanklacht

Lopende Nationale collectieve

Aangiftes & Aanklachten...

 

 

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS:

 

Beste Medeburgers,

 

Laten we samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagne's tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst en politieke partijenen PVDA, VVD, CDA, D66, GROENLINKS & DENK! Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

 

KLIK HIER VOOR AANGIFTEMODEL!

 

(STUUR UW AANGIFTE NAAR AANGIFTES@BONDOVERHEIDSZAKEN.nl of vul de aanmeldformulier in)

 

PS. De Democratische Bond voor Overheidszaken is ook een AANKLACHT INCL. SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst en politieke partijenen PVDA, VVD, CDA, D66, GROENLINKS & DENK! (Speciaal tijdens de verkiezingcampagne's!)

 

* Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij op uw steun... VOOR MAAR € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te duur!

AANMELDFORMULIER VOOR AANGIFTE!

Dhr.
Mevr.
 
 
 
 
 
 
 
 
JA
NEE
 

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016