Lopende collectieve schadeclaims & zaken

Lopende schadeclaims & overige zaken

 

N.D.B.O. zal in collectief verband gerechtelijke procedures starten, aanklachten/aangiftes & schadeclaims indienen.

Op deze pagina vind u een overzicht van alle lopende schadeclaims en overige zaken, die N.D.B.O. actueel behandeld.

Kijk bij onze overzicht op welke schadeclaims u wellicht recht heeft, wat u zelfs veel op kan leveren.

 

N.D.B.O. zal als collectief de beste advocaten inschakelen om schikkingsvoorstellen in te dienen en gerechtelijke procedures te starten.

 

N.D.B.O. biedt altijd de laagste percentagegarantie als vergoeding voor de gemaakte gerechtelijke- en juridische kosten vergeleken met andere bestaande bonden en organisaties.

 

Uw voordeel is dat N.D.B.O. op basis van 'No Cure No Pay" werkt en de verantwoording van alle kosten neemt, waardoor u onnodig vele hoge kosten bespaart die u als individu vaak niet kan betalen.

Het recht op een Pro Deo advocaat is ook alleen mogelijk bij een terug te vorderen bedrag van minimaal € 500,-

 

EXTRA VOORDEEL! Onze aangemelde abonnees krijgen standaard een extra 5% korting op de vergoedingspercentage m.b.t. alle lopende schadeclaims van N.D.B.O. waardoor u altijd nog voordeliger uit bent.

Lopende schadeclaims

Schadeclaim: All In telefoonabonnement incl. telefoon.

Bij elk 2-jarig abonnement kan de vergoeding zelfs oplopen naar

€ 480,- per afgesloten All In abonnement.

*Geldig voor alle All In abonnementen.

Schadeclaim: Eis terugvordering gerechts- & incassokosten voor een onterechte hoge All In telefoonabonnement.

Schadeclaim: Onderling

bellen (Ziggo).

Consumenten die voor 1 april 2014 een abonnement heeft afgesloten bij Ziggo waarin de dienst 'Onderling Bellen' was inbegrepen, heeft wellicht recht op een terugvordering van €10,95 per maand.

Schadeclaim: Verplicht doorlopend contract afgekocht bij telecombedrijven zonder de diensten terug te ontvangen, waar u wel voor heeft betaald.

Lopende aangiftes & aanklachten

Door als collectief aangiftes & aanklachten in te dienen staan we samen veel sterker. Zodat wij als collectief ondemocratisch wanbeleid, corruptie & doofpotten kunnen bestrijden. Een collectieve aangifte of aanklacht weegt veel zwaarder. N.D.B.O. biedt u de mogelijkheid een collectieve aangifte/aanklacht te starten.

N.D.B.O. start in samenspraak met onze aangemelde burgers als collectief moties, petities, referendums, gerechtelijke procedures, onafhankelijke onderzoeken, demonstraties en stakingen. Bekijk hier de lopende zaken.

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016