Schadeclaim Ziggo 'Onderling bellen'

Schadeclaim: Ziggo afschaffing 'Onderling bellen'

 

Ziggo heeft abonnementen verkocht inclusief 'Onderling bellen' die vanaf 1 april 2014 werd afgeschaft. De abonnees die voor 1 april 2014 een abonnement hebben afgesloten waarin 'Onderling bellen' was inbegrepen, zijn wellicht niet goed ingelicht door Ziggo van het tussentijds veranderen van de afgesloten contract tussen consument en Ziggo. Consumenten die juist hadden gekozen om de voordeel van 'Onderling bellen' die Ziggo aanbood, zijn toch misleid in de tussentijdse afschaffing van de dienst 'Onderling bellen'. Ziggo heeft deze tussentijdse contractverandering eenzijdig inwerkinggesteld en de klanten per post op de hoogte gesteld met de mogelijkheid uw contract tussentijds te kunnen opzeggen. Wanneer u van mening bent, dat Ziggo u niet in de gelegenheid heeft gesteld om uw contract tussentijds op te kunnen zeggen en u niet op de hoogte was gesteld van de afschaffing 'Onderling bellen' heeft u wellicht recht op een vergoeding € 10,95 per maand (Indien u een contract bij Ziggo incl. 'Onderling bellen' heeft afgesloten vóór 1 april 2014 en uw contract na 1 april 2014 nog actief was).

 

Uitspraak Kantongerecht

 

De Kantongerecht Den Haag heeft in een uitspraak van 21 december 2015 een vergoeding toegewezen, waarbij is bepaald dat Ziggo € 10,95 per maand moest vergoeden voor de onduidelijke communicatie van Ziggo naar zijn klanten toe. Het betreft de Ziggo-contracten die vóór 1 april 2014 zijn afgesloten, waarin de dienst 'Onderling bellen' was inbegrepen die tussentijds zijn afgeschaft bij deze lopende abonnementen.

 

Schadeclaimvoorbeeld

 

Op jaarbasis heeft u wellicht recht op € 10,95 x 12 = € 131,40.

 

Meld u aan!

Wanneer u zich aanmeld ontvangt u verdere instructies & informatie, hoe u uw schadeclaimprocedure kan starten.

Speciale abonneesvoordeel!

Alle abonnees krijgen altijd 5% korting op de vergoedingspercentage die N.D.B.O. Nederland in rekening brengt voor de gemaakte juridische-

& gerechtelijke kosten.

*Geldig voor alle schadeclaims.

*Geen abonnees kunnen zich ook aanmelden voor de lopende schadeclaims.

Man
Vrouw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kosten abonnement € 0,75 per maand (betaling op jaarbasis)
 

Copyright © N.D.B.O. Nederland 2016