Aanmelden Aangifte Minister Ollongren D'66

Oproep collectieve aangifte wegens Landverraad tegen: Minister Ollongren & Wethouder Kukenheim (D'66)

 

 

Beste Nederlanders,

 

Op 21 januari 2017 sprak Minister K. Ollongren (D’66) de volgende woorden op de Nieuwjaarreceptie van D’66: Wat mij betreft geldt dan ook: de komst van Wilders als premier of minister mag dan nog nooit zo dichtbij zijn geweest, dat geldt dan ook voor de oprichting van de Republiek Amsterdam.'

 

Op 4 februari 2017 sprak Wethouder S. Kukenheim (D’66) de volgende woorden uit op een andere Nieuwjaarreceptie: Als Geert Wilders na de verkiezingen premier wordt, is de oprichting van de Republiek Amsterdam niet ver weg!

 

(Lees artikel in Het Parool)

 

Met het oogmerk om Amsterdam van de Nederlandse Staat te willen afscheiden wanneer de democratische verkiezingsuitslag niet naar wens is voor Democraten ’66, is een zware ondermijning en verraad tegenover de Nederlandse democratie en Grondwet!

 

Artikel 93 Wetboek van Strafrecht stelt: “De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie”

 

* De Nationale Bond voor Overheidszaken is een collectieve aangifte gestart. Dus meld je gratis aan of word lid van ons collectief, in strijd tegen het ondemocratische wanbeleid die onze burgerrechten schenden... Samen staan we sterk!

 

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij "met een kleine bijdrage" op uw steun... Vanaf SLECHTS € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten & petities & indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu sta je vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten erg hoog!

 

#STOPRUTTE3

(VIDEO) Kamerdebat M. Bosma stelt vast dat Artikel 93 Wetboek Strafrecht van toepassing is en Minister Ollongren & Wethouder Kukenheim strafbare feiten heeft gepleegd!

Copyright © N.B.O. Nederland 2016