ALLE ACTIES

Ga naar MijnBAV.Link

Mijn Burgerlijke Algemene Voorwaarden 

MijnBAV.Link is bedoeld voor jouw handelsbescherming en de oplossing tegen eenzijdige contractuele algemene voorwaarden die je gedwongen moet afsluiten bij bedrijven en organisaties.

De afkorting BAV staat voor Burgerlijke Algemene Voorwaarden.

Bijdrage deelname: € 11,-
Direct aanmelden / MijnBAV.Link tekst

Juridisch boek 'Ken uw RECHT' met rollenspellen

Juridisch boek 'Ken uw RECHT'

'Ken uw RECHT' is een uniek boek dat je écht helpt om een veel sterkere positie in te kunnen nemen in allerlei juridische zaken. Het laat je alle wetten en wetgeving zien die voor jouw vrijheid van belang zijn. Het boek staat vol met zinnige tips en waarschuwingen, ook ten aanzien van de juridisch vaak onjuiste werkwijze van overheidsinstanties.

Onthullend, praktisch en een echte oogopener.
Een must voor iedereen die op de juiste manier zijn recht wil halen!

Bijdrage vanaf € 30,-
Direct aanschaffen

Juridisch boek 'Ken uw RECHT' met rollenspellen

Juridisch training 'Leer uw RECHT'
met rollenspellen
‘het basisprincipe van Vrijheid is jouw gedrag’

“Op deze dag wordt jou extra duidelijk dat het recht wat je hebt in Zelfbeschikking, Autonomie en Gelijkheidsbeginsel nooit gewijzigd kan worden zonder een nadrukkelijke wilsuiting conform art 3:33BW! Als je naar huis gaat is de basiskennis van het recht jou aangereikt, door oefenen word je steeds sterker om uiteindelijk werkelijk autonoom rechtshandelingen te kunnen verrichten die rechtsgevolgen hebben.”

Bijdrage vanaf € 55,-
Direct aanschaffen

Corona openheid en aansprakelijkheid

Corona openheid en aansprakelijkheid

Wil je ook geen slachtoffer zijn van de corona-maatregelen en de spoedwet waarin je van jouw privacy, lichamelijke onaantastbaarheid, huisrecht, vrijheidsrecht en inkomsten wordt beroofd met mogelijk schadelijke effecten op je lichaam en geest?

Stel Mark Rutte c.s. aansprakelijk met een verbintenis inclusief dagvergoeding van maximaal €150,- per dag.
Eis openheid van zaken omtrent 'corona'.

Bijdrage deelname: € 29,-
Direct aanmeldenV&A Corona-actie / Informatiepakket Corona

5G Aansprakelijkheid

5G Aansprakelijkheid

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van het nieuwe 5G-netwerk dat u van uw privacy berooft en mogelijk schadelijke effecten heeft op uw lichaam en geest?

Stel telecomproviders persoonlijk aansprakelijk met een verbintenis inclusief dagvergoeding van maximaal € 2.000,- per dag. Stel daarnaast politici en ambtenaren persoonlijk aansprakelijk met een dwangsom.


Bijdrage deelname: €29,-
Direct aanmeldenV&A 5G-actie

Stemmen Onder Voorwaarden

Stemmen Onder Voorwaarden 2023

Is jouw vertrouwen in de politiek ook zo afgenomen? Heb jij ook het idee dat het niet veel uitmaakt op wie je stemt? Zie jij ook gebeuren dat de gekozen en ongekozen politieke bestuurders na de verkiezingen vooral de belangen van het grootbedrijf blijven dienen? Doe dan mee aan Stemmen Onder Voorwaarden! We kunnen samen zorgen voor een historische doorbraak in het politieke systeem.

Bijdrage deelname: € 29,-
Direct aanmelden

Belasting-actie 

Vind jij het ook te gek voor woorden dat je belasting betaalt aan een overheid die je zoveel schade toebrengt? Ben jij ook van mening dat je een criminele organisatie niet langer moet financieren? Doe dan mee aan onze Belasting-actie! We hebben een geweldloze revolutie nodig om de toenemende corrupte dictatuur te stoppen.

Bijdrage deelname: € 11,00
Direct aanmelden / V&A Belasting-actie

Stichting

Act 4 Freedom Foundation

info@act4freedomfoundation.org
Statuten

Vereniging

Nationale Bond Overheidszaken

info@bondoverheidszaken.nl
KVK 76895319
Algemene voorwaarden
Statuten